Tagtech og Iotix på Euro Expo Messe i Trondheim

Tagtech og Iotix viste frem trådløse sensorer på Euro Expo i Trondheim

Euro Expo Industrimesse, som fant sted i Utleirahallen i Trondheim den 17. og 18. april, var en begivenhetsrik opplevelse for Tagtech og Iotix.

Tagtech, sammen med vår partner Iotix, var stolte av å presentere våre innovative trådløse sensorløsninger for industrien på vår felles stand.

Møtepunkt for innovasjon og teknologi

Messen var en utmerket anledning for oss til å vise frem hvordan vår avanserte teknologi kan revolusjonere industrien. Fra trådløse sensorer som overvåker luftkvalitet og temperatur til avanserte løsninger for energieffektivitet, var det stor interesse for våre produkter blant de besøkende.

Det mest givende med messen var muligheten til å møte både potensielle kunder og samarbeidspartnere ansikt til ansikt. Vi satte stor pris på de engasjerte diskusjonene vi hadde, og det var inspirerende å se entusiasmen for innovasjon og bærekraft i industrien.

Takk til våre besøkende og arrangøren

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som tok seg tid til å besøke vår stand under Euro Expo Industrimesse. Det var fantastisk å møte så mange engasjerte og nysgjerrige personer som deler vår lidenskap for teknologi og innovasjon.

Til slutt vil vi rette en spesiell takk til arrangøren for et vellykket arrangement. Euro Expo Industrimesse var en godt organisert og profesjonell messe som ga oss en unik mulighet til å koble oss til industrien.

Euro Expo Industrimesse i Utleirahallen i Trondheim var en stor suksess for Tagtech og Iotix. Vi er takknemlige for muligheten til å vise frem våre trådløse sensorløsninger og for de verdifulle kontaktene vi har knyttet under messen. Vi ser frem til å fortsette å utvikle innovative løsninger som kan bidra til en mer effektiv og bærekraftig industri.

0
Feed