Tjenester

Optimaliser datafangst og digitaliser manuelle prosesser

Kontakt oss

Tagtech – Din pålitelige partner for datafangst

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å optimalisere din bedrifts datafangstinfrastruktur.

Med lang erfaring og høy kompetanse innen datafangst, hjelper vi deg med å nå dine mål.

Ikon - to personer i prat

Konsulentbistand

Med mangeårig erfaring med datafangst ønsker vi å veilede deg gjennom digitaliseringsprosessen. Fra konseptutvikling til valg av riktig hardware og programvare, er vi din partner for å maksimere effektiviteten og produktiviteten i din virksomhet.

Ikon - kunde i hand

Service og support

Med vår service- og supportavdeling får du tilgang til ekspertise både på avstand og på stedet. Vi sørger for at dine datafangstløsninger og utstyr fungerer optimalt gjennom fjernsupport, onsite-tilgjengelighet og vedlikeholdstjenester.

Ikon - tannhjul med hake

Drift og forvaltning

La oss ta hånd om den daglige driften av dine datafangstløsninger. Med vår omfattende drifts- og forvaltningstjeneste overvåker vi tilstanden og bruksmønsteret til utstyret, og gir forslag til optimalisering for å sikre kontinuerlig og effektiv drift.

Ikon - koding

Programvareutvikling

Trenger du skreddersydde applikasjoner for datafangst? Vårt dedikerte team av utviklere leverer standard programvare og tilpassede løsninger som samsvarer nøyaktig med dine behov og krav. Med vår datafangstplatform, Caxia, har vi allerede lagt fundamentet for at du kan få digitalisert manuelle arbeidsprosser.

Løsninger for din virksomhet

Enten du driver med håndtering av varer, skipsindustri eller produksjon, er Tagtech Solutions AS din pålitelige partner for å sikre en sikker og effektiv drift av din bedrifts datafangstløsninger og utstyr. Kontakt oss i dag for å starte samarbeidet og ta din virksomhet til neste nivå.

Ønsker du å prate med oss?

Er du interessert i våre tjenester for en optimalisert og effektivisert arbeidshverdag? Kontakt oss for en gjennomgang av dine muligheter.