Tagtech Solutions AS

Din pålitelige partner innen datafangst og digitalisering

Kontakt oss

Hvem er vi?

Tagtech Solutions AS er en leverandør av konsulenttjenester innen digitale løsninger.

Vi spesialiserer oss på innovative teknologier som IoT (Internet of Things), RFID, datafangst og selvbetjening som hjelper bedrifter med å optimalisere sine operasjoner og effektivitet.

Møt Mikael Thorsgaard

Mikael er grunnleggeren av Tagtech og har over 17 års erfaring innen datafangstløsninger og produkter.

Han har ledet konseptutvikling for anerkjente selskaper som Würth, Bama Industri, Brann- og redningstjenesten og SAS, der han har kombinert programvare, teknologi og hardware for å skape skreddersydde løsninger som optimaliserer kundenes operasjoner.

Ikon - hjerne, tankeboble, og lyspære

Tagtechs visjon

Vi er drevet av visjonen om å levere helhetlige datafangstløsninger som setter kundens behov, driftskostnader og lønnsomhet i fokus. Med dyp innsikt i software, hardware og moderne teknologi, tilbyr vi skreddersydde løsninger for industribedrifter som ønsker å optimalisere sine operasjoner.

Ikon - koding

Hvordan jobber vi?

Vi starter med å snu organisasjonskartet på hodet og fokuserer på å løse kundens utfordringer fra toppen ned. Vårt mål er å gjøre de ansatte mer effektive, redusere svinn på tid og forbruksvarer, øke bedriftens lønnsomhet og muliggjøre raskere beslutningstaking gjennom effektiv rapportering og analyse.

Vi er din partner for å maksimere utnyttelsen av våre løsninger og tjenester, slik at din bedrift kan oppnå maksimal effektivitet og lønnsomhet.

Tagtech Solutions AS

Nygårdsvegen 64
6520 Frei

Bli med oss på reisen mot digital transformasjon!