Utstyrskontroll

Optimaliser utstyrshåndteringen med et skybasert eiendelsregister

Kontakt oss

Full oversikt og effektivitet

Vi leverer komplette løsninger for utstyrskontroll, som gir deg full kontroll og oversikt over dine eiendeler. Løsningen er 100 % skybasert, og krever ingen lokal infrastruktur for å komme i gang.

Hva er skybasert utstyrskontroll?

Vår skybaserte løsning for utstyrskontroll er en allsidig og skalerbar plattform hvor du kan registrere dine eiendeler og følge livsløpet til hvert enkelt individ fra innkjøp til kassering.

Ikon - Skjerm med program

Sanntidskontroll

Følg med på utstyret i sanntid, uansett hvor du er. Det gir deg øyeblikkelige varslinger om det skulle oppstå avvik eller problemer.

Ikon - Tannhjul på skjerm

Preventivt vedlikehold

Ved bruk av sensorer eller regler som du setter opp selv, kan du alltid være i forkant for å forhindre at du får nedetid på utstyret, dyre reparasjoner eller andre uforutsette hendelser.

Ikon - dokumenter

Dokumentasjon

Lag egne rapporteringsrutiner på utstyret, så du alltid har dokumentasjonen i ordren. Lagre sertifikater, brukerveiledninger og sikkerhetsdatablader og knytt de til eiendelene, så de alltid er lett tilgjengelig.

Ikon - Forstørrelsesglass på skjerm

Sporbarhet

Spor bruken av eiendelene ved hjelp av RFID, IoT, strekkode eller manuell registrering. Eiendelene kan spores mot bruker, kunder, leverandører, prosjekter, lokasjoner og produsenter.

Hos oss er alle kunder like viktige, uansett størrelse. Derfor tilbyr vi alle våre kunder:

Ikon - kube med piler og sirkler i forskjellige retninger

Skalerbarhet

Uansett om du har 50, 100 eller 10 000 eiendeler, kan våre løsninger tilpasses til ditt behov. Vi vokser sammen med deg og din bedrifts behov.

Ikon - brukervennlig program

Enkelhet

Vi setter brukervennlighet høyt. Løsningene er enkle å sette seg inn i. Vi hjelper deg i gang og sørger for at du får en god start med ny løsning.

Ikon - kunde i hand

Kundestøtte

Når du er i gang med løsningen, hjelper vi deg når du trenger oss, enten det er ting du ikke har tid til å gjøre selv, noe du ikke forstår eller bare trenger gode råd.

Vil du vite mer om våre løsninger innen utstyrskontroll?

Ta kontakt for å finne ut hvordan våre løsninger kan være til hjelp for din bedrift.