Verkada

Verkada - Skybasert kamera- og sikkerhetsløsninger

Verkada skiller seg fundamentalt ut ved å tilnærme seg fysisk sikkerhet med en programvare-først tankegang. Tagtech er autorisert forhandler av Verkada produktene.

INGEN LOKALE SERVERE

Med hybrid skylagringsteknologi er det ingen kompromisser på pålitelighet og fleksibilitet. Verkada tilbyr det beste innen bedriftsbeskyttelse ved å levere en løsning som skaleres ubegrenset og er enkel å bruke, samtidig som den bruker minimal båndbredde.

SMART, EDGE-BASERT ANALYSE

Verkada skiller seg fundamentalt ut ved å nærme seg fysisk sikkerhet med en programvare-først tankegang. Alle kameraer inkluderer kraftig innebygd prosessering for å analysere opptak ved kanten, noe som strømlinjeformer prosessen for å gi brukere nesten umiddelbare resultater når de filtrerer opptak for meningsfull aktivitet.

INTEGRERT ØKOSYSTEM

Verkada tilbyr et bredt spekter av sikkerhetsprodukter for bedrifter, inkludert kameraer, adgangskontroll, innbruddssensorer og profesjonell overvåking, miljøsensorer og besøksadministrasjon. Alle Verkada-enheter integreres med hverandre og administreres fra et enkelt skybasert dashbord.

Verkada har også et Rest-API som gjør det mulig å integrere med tredjepartsystemet, som f.eks. vi gjør med Caxia.

Ta kontakt med oss for en demo

MELD DEG PÅ NESTE WEBINAR

Meld deg på Verkadas neste webinar, for å se hvordan man kan bruke AI til å søke etter hendelser.

0
Feed